..Ihanan hyvää!
125 g voita
1,5 dl maitoa
1,5 dl vaniljajogurttia
3 munaa
1,5 dl sokeria
5 dl + 2 rkl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
3 dl mustikoita
50 g valkoista suklaata (laitoin 100g)
Vinkki:
(mustikoiden tilalla voit käyttää myös muita marjoja)
Aseta uuni 175C asteeseen.
Sulata voi kattilassa, ota pois levyltä, lisää maito ja jogurtti sekaan.
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi ja sekoita voiseokseen.
Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos ja sekoita tasaiseksi.
Pyörittele mustikoita kevyesti vehnäjauhoissa ( 2 rkl). Sekoita ne varovasti taikinaan. (minä ripottelin mustikat pinnalle)
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle kakkuvuoalle, koko 20cm x 30cm (omani oli 25cm x 30 cm) ja paista 15 minuuttia. Rouhi suklaa.
Ripottele rouhittu suklaa piirakan päälle, paista vielä 10 minuuttia.
Anna hieman jäähtyä ja leikkaa sitten ruuduiksi.
Kokeilemisen arvoinen ja herkullinen resepti, suosittelen.
Vaniljajäätelön kera maistui niin taivaallisen hyvältä.
Reseptin otin ruotsalaisesta Allers lehdestä.
Oma käännös.. vapaasti mukaellen.
Ps. Kiitos mustikoista , Renin ja Miika <3
-Tuta-
Ps. Kiitos mustikoista , Renin ja Miika <3
-Tuta-
Voi lurpsista sentään! Olen koettanut viettää kevyttä elämää, mutta tänään on pullakahvien paikka!
VastaaPoistaTuota kokeilen ehdottomasti. Hauskaa torstaita Sinulle :)
VastaaPoistaNam, nam heti piti resepti kopioida, Kiitos sinulle reseptistä
VastaaPoistaVoi jukra..niin ihanaa.Simät syö..kiitos.
VastaaPoistaIhanaa..nappaan ohjeen vaikka tätä ei voi laiharilla tehdä.. tervetuloa vieraat =)))
VastaaPoistaKiitos ihanasta reseptistä herkullinen,pyhänä on herkuteltava:)
VastaaPoistaTerkkuja maalta, No varmasti on herkullista, nam. Mustikkaan meinasin piipahtaa, vaan ei tarvinnutkaan lähteä, kun tulee taas vettä taivaan täydeltä.
VastaaPoistaHerkullinen varmasti namskis.
VastaaPoistaMahdottoman maukkaan tuntuinen resepti!! Täytyy kyllä testata...
VastaaPoistaSinne meni, tiedostoihinb odottamaan tulostusta Niin herkulliselta tuntui kun luin sitä että pakko tuota on sopivassa tilaisuudessa kokeilla. Kiitos ohjeesta!
VastaaPoistaHieno Elokuun avaus!
VastaaPoistaNami, herkkua :)
VastaaPoistaNäyttää herkulliselta, ei tainnut jäädä murenaakaan jäljelle....
VastaaPoistaNam, nam, varmaan on yhtä hyvää miltä näyttää. Täälä ihan vesi kielelle herahti :)
VastaaPoistaVoih - pakko kait tätäkin on kokeilla, kunhan saan ensin tuhottua sun ohjeella eilen leipomani raparperipiirakan. Kurvit sen kun kasvaa!
VastaaPoistaMainitsit jo itsekin tuon taivaallisen maun, se minullakin tuli mieleeni. Saisinpa palasen maistaa niin tietäisin kuinka taivaallista tuo piirakka on :D
VastaaPoistaVesi tuli kielelle.
VastaaPoistaVarmasti maistuu täälläkin.
Kiitos reseptistä, täytyypä kokeilla!! Näyttää niin vietävän hyvältä :)
VastaaPoista♥ nam, tuo on varmasti namia!
VastaaPoistaVaikuttaa niin maukkaalta piirakalta,että kyllä minun täytyy jossain vaiheessa myös tuota kokeilla.
VastaaPoistaNäyttää niin hyvältä, että täytyy ottaa resepti talteen :)
VastaaPoistaOii, njamskis! Uskon, että on varmasti ollut tosi hyvää! Olen itsekin löytänyt taas jäätelön tänä kesänä, kun muistin laktoosipillereiden olemassa olon:)
VastaaPoistaGracias ♥ y por fabooooor!!!! que delicia y muy tentador buena receta besitos.
VastaaPoistaVois muuten maistua nytkin täällä pihapuun katveessa. *=)
VastaaPoistaHerkullisen näköinen ja jätskin kanssa varmasti täydellistä.
Vaikuttaa erittäin herkulliselta ja jäätelön kera varmasti erittäin taivaallista. Pitää ehdottomasti testata tätä.
VastaaPoistaNamskis, näyttää ja kuulostaa niiiiin hyvältä!
VastaaPoistaOlipa hyvää piirakkaa! Laitoin osan mustikoista ja valkosuklaasta taikinaan, ja osan pinnalle. Epähuomiossa laitoin valkosuklaat raa'an taikinan pinnalle, mutta ne eivät palaneet uunissa, vaikka paistoin piirakan tummemmaksi kuin sinä.
VastaaPoistaSamaa mieltä.. tämä on herkullinen piirakka!
Poista