tiistai 23. syyskuuta 2014

Mummon konjakkinen omenahillo!

Omenantuoksuiset heippaheit!
Tänä syksynä on tullut runsaasti omenia, nyt  voi kokeilla erilailla maustettuja omenahilloja!
Tässä olisi yksi suussasulavan herkullinen ohje aikuiseen makuun. 





Näistä omenista tuli ihanan punaista hilloa!
2 kg perkattuja omenia lohkoina
½ dl vettä
800g -1000g  hillosokeria  omenien makeuden mukaan
1 dl konjakkia
Laita omenalohkot kattilaan, lisää vesi ja kiehauta. Lisää hillosokeri ja sekoita. Lisää konjakki ja keitä noin 10-15 minuuttia. Kuori pinnalta vaahto.

Halutessasi sileää sosetta, soseuta pehmenneet omenat sauvasekoittimella.




Kaada hillo puhtaisiin kuumennettuihin purkkeihin ja sulje heti. Säilytä viileässä.
.
Kuten arvata saattaa.. tänään meillä syödään pannukakkua kera omenahillon ja kermavaahdon.
Herkutellaan.. sinäkin siellä
 -Tuta-

42 kommenttia:

  1. Hieno kuva sarja ohjeineen. todellaa herkullisen punaista hilloa.

    VastaaPoista
  2. Omenahillo onkin maukasta ja tällaisenaan varmasti erittäin herkullista

    VastaaPoista
  3. Nam, varmasti hyvää. Het tuli pannarinhimo :)

    VastaaPoista
  4. Ompa herkullisen punaista hilloa omenoista, hyvää pannarin kanssa ja muutenkin.

    VastaaPoista
  5. Nyt kyllä vesi herahti kielelle! Ihanan väristä ja varmaan myös makuista hilloa.

    VastaaPoista
  6. Kyllä on herkulisen punaista hilloa:)

    VastaaPoista
  7. Vau, näyttääpä kauniilta ja varmaan maistuu yhtä hyvältä kuin näyttääkin.

    VastaaPoista
  8. Huiman väristä hilloa! Mukavaa herkkuhetkeä!

    VastaaPoista
  9. Kaunista ja herkullista... hienot kuvat! Kiitos ohjeesta.

    VastaaPoista
  10. Hieno kuvasarja, näyttää tosi herkulliselta. Kiitos ohjeesta.

    VastaaPoista
  11. Raikkaalta hillo näyttää, varmaan hyvää.
    Houkuttava kuva.

    VastaaPoista
  12. Tulipa hienon väristä hilloa! Maistuu varmasti!

    VastaaPoista
  13. Iaaaahanan väristä ja varmaankin makuista.Omenahillo on lemppariani.Tänä syksynä olen silti popsinut vain omenia.Omena päivässä pitää lääkärin loitolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos RaijaAnnikki.. omenia minäkin olen syönyt, paljon`♥´

      Poista
  14. Ihanan väristä hilloa! Ja varmaan herkullista. Tätä pitää tehdä ja vieraille tarjota! Kyllä ne mummot osaa :) Kiitos vinkistä.

    VastaaPoista
  15. Herkullista ja ihanan punaista hilloa

    VastaaPoista
  16. Hieno väristä hilloa ja varmasti hyvää. Nam :)

    VastaaPoista
  17. Omenoita on, kellä niitä on. Kiva kun laitoit reseptinkin mukaan!

    VastaaPoista
  18. Posket punaiset kuin omppu! Herkullista!

    VastaaPoista
  19. Omenahilloa tuli tehtyä :D
    http://makiaaminnalta.blogspot.fi/2014/11/omenahilloa-aikuisille.html

    VastaaPoista

Se mitä näet ja miten näet ei johdu pelkästään näkökyvystäsi, vaan hyvin paljon myös sydämestäsi, sillä silmien juuret ovat sydämessä. Marleena Ansio