sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Raskasta

Näin se vaan viikonloppukin meni jälleen kerran.
Aurinko näyttäytyi perjantaina ja lämpömittari näytti +4. Talitintit lauloivat kilpaa ja ulkona oli niin keväinen tunnelma. 
Eilen ompelin Lidlistä ostamaani mekkoa pienemmäksi, olin taas tyhmyyttäni myöhään liikkeellä. Kuten arvata saattaa, siellä oli vain pari mekkoa jäljellä ja tietenkin oma kokoni puuttui.
Minä olen niin tykästynyt noihin Lidlin tunikoihin ja mekkoihin. Laatu/hintasuhde yllättää positiivisesti. Mulla on ollut käytössä muutamia neuletunikoita ja monen pesun jälkeenkään eivät ole nukkaantuneet. Värit ovat myös pysyneet hyvinä.
Näytän sen mekon sitten teille, kun saan ommeltua siihen vielä sattiinivyön.
Niin se tärkein meinasi unohtua. Me lähdetään katselemaan ensi perjantaina wanhojentansseja. Lapsenlapsi siellä tanssii oman kultansa kanssa.


Sitten aiheeseen.. Taikakuvat haaste 28: Raskas, painava!


Puiden oksilla painava lumi katkoo niitä ja taivuttaa oksia usein myös sähkölinjojen päälle.

Kattorakenteet ovat myös kovalla koetuksella, kun kevyt pakkaslumi alkaa vettymään ja muuttuu raskaaksi.

Halauksin
-Tuta-

17 kommenttia:

  1. Raskasta ja kaunista aikaa on tämä lumen vallattomuus.
    Ihana kurkistus kuva.:-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ihana kuva. Tuo valkopiponen neitokainen on tanssimassa ensi perjantaina vanhojen tanseissa. Niin se aika rientää<3

      Poista
  2. Hieno ovallus tuo lumen paino ja sen kauneus.

    VastaaPoista
  3. Siellä onkin kiva kurkistus kuva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin vanhan kuvan, tässä ovat mummon lapsukaiset aika pieniä vielä <3

      Poista
  4. Lunta on niin paljon, että puut ja katot ovat tiukilla, Painoa on paljon. Alakuva on hauska. Lumi on kuin vanulaskosta katon päällä :-)

    VastaaPoista
  5. Lumi painaa tosi paljon ja katot voivat romahtaa lumen painosta. Lumi on myös kaunista ja lapset nauttivat lumileikeistä.

    VastaaPoista
  6. Ihania aurinkoisia kuvia. <3 Sydämellistä sunnuntaita <3

    VastaaPoista
  7. Minäkin olen ihastunut joihinkin Lidlin vaatteisiin, esim urheilukerrastoon ja -liiveihin sekä pikkareihin, pari paitaakin ja olo-asu on sieltä.
    Kauniit on kuvat ☆
    -päivi-

    VastaaPoista
  8. Kiva tietää että ne Lidlin vaatteet on hyviä, pitääkin seuraavalla kerralla köäydä katsomassa.

    VastaaPoista
  9. Suojattiin omenapuut syksyllä kanaverkoilla, mutta nyt pupujussit istuu hangen päällä ja napsii verkon yli oksankärkiä. Lunta on kinostunut puiden ympärille melkein metri!

    VastaaPoista
  10. Kyllä Suomen luonto on kaunis talvellakin!

    VastaaPoista
  11. Kivat ja aiheeseen sopivat kuvat.

    Hyvää sunnuntaita.

    VastaaPoista
  12. Olen tykästynyt Lidlin alusvaatteisiin, niissä on hinta-laatusuhde kohdallaan. Pitää vaan tosiaan olla oikeaan aikaan paikalla. Olisi kiva kun niitä olisi aina saatavana. Mekkoja ja tunikoita en ole kokeillutkaan, hyvä tietää että nekin ovat laadukkaita. Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
  13. Lumi on todella painavaa ja raskasta.Hyvät kuvat haasteeseen. Mukavaa vanhaintanssia.Itsekkin olen jo yksissä ollut mukana. Se on niin kivaa katseltavaa.

    VastaaPoista
  14. Tänään koetan tehdä lumiukon, akan, jotta olis pienelle kun tulee "hiihtolomalle tarhasta". Painavaa se on tuo suojalumi. hauska kuva !

    VastaaPoista

Se mitä näet ja miten näet ei johdu pelkästään näkökyvystäsi, vaan hyvin paljon myös sydämestäsi, sillä silmien juuret ovat sydämessä. Marleena Ansio