3 kpl digestiivi keksejä
0,5 dl sulatettua voita
(Minä käytin pohjaan hajonneen suklaakakun palasia)
(Minä käytin pohjaan hajonneen suklaakakun palasia)
Murskaa keksit esim. muovipussissa tai monitoimikoneella. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Vuoraa rengasvuoan pohja (Ø 12 cm) leivinpaperilla. Painele keksiseos sille. Sivele vuoan sisäreunat öljyllä ja sihtaa pinnalle tomusokeria.
Täyte:
1 dl kermaa
150 g mango-tuorejuustoa
50 g valkosuklaata
2 tl vaniliinisokeria
Vatkaa kerma ja vaniliinisokeri vaahdoksi, lisää huoneen lämpöinen mango-tuorejuusto.
Sulata suklaa mikrossa ja lisää se hieman jäähtyneenä kermaseokseen.
Kaada keksipohjan päälle. Anna juustokakun hyytyä noin neljä tuntia jääkaapissa.
Kiille:
4 rkl mangososetta (bonne tai valio)
1 rkl vettä
2 rkl hyytelö sokeria
Kuumenna vesi ja mangosose kiehuvaksi, koko ajan sekottaen.
Lisää hyytelösokeri, sekoita ja kiehauta.
Jäähdytä kiilettä muutaman minuutin ajan, hiljalleen sekoittaen. Kaada varoen kakun päälle.
Nosta kakku muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.
Herkullinen juustokakku ilman liivatetta.
Ei yhtä jämäkkä kuin liivatteella hyydytetty mutta pienuutensa ansiosta juustokakku pysyy hyvin koossa.
Halauksin
-Tuta-
Kiille:
4 rkl mangososetta (bonne tai valio)
1 rkl vettä
2 rkl hyytelö sokeria
Kuumenna vesi ja mangosose kiehuvaksi, koko ajan sekottaen.
Lisää hyytelösokeri, sekoita ja kiehauta.
Jäähdytä kiilettä muutaman minuutin ajan, hiljalleen sekoittaen. Kaada varoen kakun päälle.
Nosta kakku muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.
Herkullinen juustokakku ilman liivatetta.
Ei yhtä jämäkkä kuin liivatteella hyydytetty mutta pienuutensa ansiosta juustokakku pysyy hyvin koossa.
Maistuis varmaan sullekin!
-Tuta-
Oioi, kuinka herkullisen näkönen, nam..
VastaaPoistaNo ei tämmösiä saa täällä näyttää :)
VastaaPoistaKyllä maistuis, mut en ole viiteen kuukauteen mitään leivonnaisia syönyt, niin kiva on oikeesti katella, mut ei tee edes mieli. Mut ohjeen otan talteeen ja teen joskus vieraille.
-päivi-
Ihan varmasti maistuis mullekin, nam...niin kauniskin vielä!!
VastaaPoistaNo varmasti maistuis, näyttää tuo niin herkulliselta.
VastaaPoistaOi miten herkullisen näköinen kyllä maistuis. ♥
VastaaPoistaNiin on houkuttava, että palan kahmaisin jos vaan voisin.;-)
VastaaPoistaKaunis kuin koru.
Kylläpäs teillä taas herkutellaan! Herkullisen näköinen kakku. Meillä oli vain kaurakeksejä ja n....suukkoja kahvin kanssa.
VastaaPoistanam. Juuri tänään ajattelin, että pitää alkaa tutkimaan löytyykö tuollaista pientä vuokaa, voisi joskus jotain tuollaista herkkua tehdä. Otan tuon ohjeen talteen ja kokeilen sitten,. kun läydän sen pienen rangasvuokan.
VastaaPoistaMukavaa maaliskuun jatkoa!
Mää söisin ton yksistäni!
VastaaPoistaVoi Tuta, kaikkea ihanuusia leivotkin vielä...ohjeen otan myös talteen, josko Pääsiäisen aikaan sitä tekisin.
VastaaPoistaIhanaa herkkua.
VastaaPoistaOi, miten hieno!
VastaaPoistaKyllä varmaan maistuis, jos vielä tekisin sen gluteenittomista kekseistä :-) Kaunis on katsellakin
VastaaPoistaVoi mitä herkkua, kyllä varmasti maistuis :)
VastaaPoistaKyllä varmasti maistuisi herkullisen näköinen :)
VastaaPoistaWitam serdecznie :) Zapraszam na mój nowy blog, który zastąpił Sielankowe dzierganie. Dorota http://sielskachata.blogspot.com/
VastaaPoistaKaunis ja varmasti hyvän makuinen!
VastaaPoistaKaunis ja varmasti hyvän makuinen!
VastaaPoistaOlá, fico encantado com as suas belas receitas que fazem crescer agua na boca,
VastaaPoistaAG
Suurkiitos ohjeesta! Perheeseemme kuuluu kasvissyöjiä, jotka eivät käytä liivatetta, tätä ohjetta tulen käyttämään!
VastaaPoistaVoi mikä herkkukakku!
VastaaPoistaVoihan nam, juustokakut ovat heikkouteni. <3
VastaaPoistaNo todellakin maistuisi :)
VastaaPoista