perjantai 18. syyskuuta 2015

Liikkumisen iloa!


Viime viikolla kävimme serkkuni luona Salossa ja yhdessä sitten lähdimme Astrum-keskukseen. 

Varsinkin Suomen suurin Outlet Megamyynti Areena kiinnosti meitä. On muuten tutustumisen arvoinen paikka.

Kuten huomaatte ystäväiseni, laatubrändejä edulliseen hintaan. 
#sesonkimuki 2014
Minulla oli mielessä  joulu ja mukaan tarttui jotain punaista. Sillä aikaa kun rouvakaiset humputtelevat kaupoissa,  miehet voivat vaikkapa tutustua lähellä olevaan Salon elektroniikkamuseoon. Näyttelyssä voi myös kuunnella eri vuosikymmenten radio-ohjelmia.Poikkesimme myös Muurlan Lasissa,,

ja Kasvihuoneilmiössä.

Huhuu.. ukko-kulta, katsoppa kuinka komia stetson, ostatko?  Päivä oli erittäin antoisa ja kaupoissa riitti paljon katselemista ja silmäniloa. Reissun päätteeksi kävimme vatsat täyttämässä  Tepan grillillä!


Tiistaina kävin fysioterapiassa, sieltä sain uusia jumppaohjeita. Lonkka on parantunut hyvin ja lievää kipua tunnen ainoastaan silloin, kun teen jalalla kiertoliikettä. Jalan lihakset ovat vielä aika kireitä ja  jänteet  kipuilevat aina välistä. Niitä nyt yritän venytellä monta kertaa päivässä.
Ajatelkaa kaksi vuotta, kaksi kokonaista vuotta, etten ole voinut kävellä kun lyhyitä matkoja ja nekin pahan kivun kera. Nyt se on ohi!
                                                          Tuntee tunnetta siunattu

                                                                         -tuta-

10 kommenttia:

 1. Varmaan ihana shoppailupaikka!
  Hienoa, että ku toutumkben sujuu hyvin. Minulla llk kanas viisi vuott vain max500m matkojakävelyssä, nyt melkein rajatonta. Tiedän siis sen autuuden tunteen, kun pystyy, pääsee ja jaksaa kävelläja kävellä.
  Ihanaa viikonloppua ja tsemppiä jumppaan!
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. Ihania punaisia juttuja tarttuikin mukaan :) On varmasti ihanaa kun voi kävellä pitempiäkin matkoja. Tsemppiä vaan jatkossa ja jumppaukseen ♥

  VastaaPoista
 3. Tuttu tunne, tuo leikkauksen jälkeinen helpotus liikkumisessa. Minun lonkkani parani niin, etten edes useimmiten muista varaosaa siellä olevankaan, ja hyvin on polvikin parnatunut.
  Nopeasti olet kuitenkin toipunut, onhan se iso operaatio kuitenkin. Hyvää jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Hienoa, kun taas pääset kivuitta liikkumaan, shoppailukin maistuu :)

  Mukavaa viikonloppua ja jumppahetkiä!

  VastaaPoista
 5. Viisas ostaa nähdessään, on mistä ottaa tarvitsessaan, kuten olet nyt toiminut. Ihana lukea, että tilanteesi on kohentunut! Iloista viikonloppua.

  VastaaPoista
 6. Hienoa että kivut ovat kaikonneet! Eikun vain liikkumaan:) Minulla on sama leikkaus edessä. En ole pystynyt nukkumaan toisella kyljellä moniin vuosiin, kun lonkka kipeytyy. Nyt lonkka on alkanut vaivata töissäkin:|

  VastaaPoista
 7. Voi miten hyvän punaista oikein joulumieli valtaa mielen. Kannatti käydä siellä.

  Kiva kuulla, että vointisi on parempaan päin. Halauksia.

  VastaaPoista
 8. Varmaan mukava ostosreissu, tuolla kasvihuoneilmiössä on tullut joskus vuosia sitten poikettua. Ihanaa kun lonkkasi alkaa olla kivuton. Minulla on myös autuas olo kun puoli vuotta kipuilleeseen kantapäähän saatu toinen kortisonipiikki tuntuu auttavan!

  VastaaPoista
 9. Oi mikä mahtava ostospaikka, tuonne haluun.
  Tosi ihanaa että voit kävellä ilman kipuja, iloitsen kanssasi.

  VastaaPoista
 10. Liikkumisen ilo on aina hienoa, mutta jos joutuu olemaan sitä ilman, niin arvo vain kasvaa. Kiitos, kun muistutit, ettei kaikki ole aina itsestäänselvää.

  VastaaPoista

Se mitä näet ja miten näet ei johdu pelkästään näkökyvystäsi, vaan hyvin paljon myös sydämestäsi, sillä silmien juuret ovat sydämessä. Marleena Ansio

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...