..ilman liivatetta.
Vuoan öljysin ja sihtasin tomusokeria pinnalle. Pohjana käytin tässä alemman postauksen sulklaakakkua.
Pohja:
3 kpl digestiivi keksejä
vajaa 0,5 dl sulatettua voita
Murskaa digestiivi-keksit, lisää sulatettu voi. Sekoita.
Painele seos pienen vuoan pohjalle, halkaisia 12 cm.
Täyte:
1 dl kermaa
100 g maustamatonta tuorejuustoa (philadelphia)
50 g valkosuklaata
2 tl vaniliinisokeria
Vatkaa kerma ja vaniliinisokeri vaahdoksi, lisää huoneen lämpöinen tuorejuusto.
Sulata suklaa mikrossa ja lisää se hieman jäähtyneenä kermaseokseen.
Kaada keksipohjan päälle. Anna juustokakun hyytyä noin 5 tuntia jääkaapissa.
Pinnalle:
Mustikoita ja kiilteeksi hyytelösokeria ohjeen mukaan.
Pinnalle ripottelin pakastemustikoita ja kiillettä antamaan valmistin hyytelösokeria ohjeen mukaan.
Pieni tovi jälleen jääkaapissa ja makunautinto oli valmis.
Namskis!
Postin tuomaa!
Taidetta ja ajatuksia studio-sirkkis blogissa oli kilpailu-arvonta!
Pienen mutkan jälkeen minulla oli onni saada Sirkkikseltä soma paketti... ihana kiitos siitä.
Halauksin
-Tuta-
Ai että, tuo oli varmasti hyvää!
VastaaPoistaNäyttääpä hyvältä...Nam :)
VastaaPoistaMennee kokkeihlun on niin herkullisen näköstä. kiitos ohjeesta
VastaaPoistaMukavaa tiistai-iltaa.
Kiitos ohjeesta, tuon voi tehdä näin yksinkin syöjälle kun ei niin iso
VastaaPoistaHerkullisen näköinen kakku.
VastaaPoistaIhan vesi kielellä tässä katselen makoisaa kakkuasi :)
VastaaPoistaNäyttääpä hyvältä:)
VastaaPoistaHauskaa kun tuli perille ja mitä mutkista, minulla on varostoissa aina ylimääräisiä ja kiitos itsellesi ♥
VastaaPoistaVesi herahtaa kielelle, namss...
VastaaPoistaOn tosi herkullisen näköinen!
VastaaPoistaNam, kuulostaa tosi herkulliselta.
VastaaPoistaTuossa on kyllä sellaiset ainekset, että vie varmasti kielen mennessään :)
VastaaPoista