Hyvät huomenet kaikille, täältä pilvisestä Naantalista!
Miten olis, jos taasen tarjoaisin teille raparperikakkua?
Miten olis, jos taasen tarjoaisin teille raparperikakkua?
3 munaa
2 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2-3 raparperin vartta
40 g - 50 g voita tai marg.
1-2 rkl raesokeria
Kuumenna uuni 175 asteeseen, voitele ja jauhota
irtopohjavuoka (halkaisi noin 24 cm)
Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä vehnäjauhot ja leivinjauhe, sekoita taikinaan.
Kaada taikina jauhotettuun vuokaan, ripottele raparperin palaset taikinan
päälle, samaten raesokeri
Ota
juustohöylällä kovasta voista viipaleita ja asettele ne vielä päälle. Paista uunin keskitasolla noin 40 min.
Herkullisen näköinen kakku :) aurinkoista pyhäpäivää sinulle !
VastaaPoistaOnpas hyvän näkönen ♥
VastaaPoistaVoi hyvänen aika miten herkullisen näköinen! Toivotaan, että aurinko vielä tänään näyttäytyy.
VastaaPoistaKiitos, kyllä kelpaisisi! Näyttää niin maistuvaiselta, nam!
VastaaPoistaKiitos, otamme palan kumpikin ja nautimme kanssasi sireenin tuoksussa ja kahvikupin kera, Isäntä tosin teetä. Ihana kesäisen vierailuhetken tarjoat! Tämä on niitä kesän huippuhetkiä, joista onnellinen elämä muodostuu.
VastaaPoistaHerkullisen näköinen on piirakka ja kauniisti katettu, kelpaa siellä nautiskella:)
VastaaPoistaTuo ohje on melkein pakko kokeilla, niin hyvältä näyttää. Nyt ovat raparperit ihan parhaimmillaan
VastaaPoistaOn kyllä niin herkullisen näköistä, että pitäisi itsekin kokeilla.
VastaaPoistaEikä ollut mikään vaikea ohje.
Kiitos virtuaalitarjoilusta, täytyypä maistaa ihan oikeastikin :)
VastaaPoistaNam nam ja nam! Ihana leivonnainen ja suloiset syreenin tuoksut!
VastaaPoistaHerkullista!
VastaaPoistaJa taas näitä herkkuja - kiitos, otan tämän(kin) ohjeen talteen :)
VastaaPoistaNam! Herkullinen resepti!
VastaaPoistaNam...nammm ,tässähän herahtaa taas ihan vesi kielelle =)
VastaaPoistaNam...nammm ,tässähän herahtaa taas ihan vesi kielelle =)
VastaaPoista