lauantai 16. helmikuuta 2019

Kässähamsterihaaste2019 ja Käsityön teemavuosi2019



Hep, hep kaikille, Kässähamsterihaaste 2019 on alkanut...  sen löytää myös Instassa, hästäkilla #kässähamsterihaaste2019.  Facebookista löydät myös saman nimisen ryhmän.  (Blogia ei tarvitse olla). 
Teresa ja Anni blogeissaan haastavat käyttämään jo hamstrattuja tarvikkeita ja jämälankoja.
💚
Nyt kipin kapin mukaan ja etsimään jämälankoja ja hamstrattuja juttuja … Mitä kaikkea kivaa te mahdattekaan löytää, sieltä kaapeistanne.

 💚

Villa Nanna blogissaan haastaa: Käsityönteemavuosi2019! Insta: #käsityönteemavuosi  Helmikuun teema: #kodinkestot! Tässähän näitä kestoja on 💚 ja vieläpä jämälangoista.

Neulotut-tiskiliinat.jpg


Kelovee-tiskirätin-kuivausteline.jpg

Jos teillä on varastossa jämälankoja…  bambua tai puuvillaa, ne kannattaa ehdottomasti käyttää  siivousliinojen ja tiskirättien tekoon. Ovat vallan mukavakäyttöisiä.

Tiskirätin-kuivausteline.jpg
Eikö olekin näpsäkän näköinen tiskirätin kuivausteline... ostin, kun halvalla sain 😊


dish-cloth-holder.jpg

Ihanaa lauantaita  🤗
-tuta-




26 kommenttia:

  1. Olet ollut tuottoisa ja siis inspiroiva esimerkki. Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoinen haaste ja tempaus. Tiskirätit ois kivoja, mut minulta vähän lopahti into, kun tein niitä ja jakelin tuliaisiksi. Yksi jämäpuuvillalanka oli päästäny väriä ja kun kokeilin samasta langasta tehtyä ite, niin kyllä se "väritteli" pitkään, ennen kun lopetti. Ehkä joskus taas innostun, kenties.
    Hamstrauksen jalon taidon olen kyllä osannu koko elämäni ;D

    VastaaPoista
  3. Hyödyllinen haaste. Olenkin huomannut instassa näitä kuvia. Aurinkoa viikonloppuusi!

    VastaaPoista
  4. Itse en ole missään noissa, en edes facebookissa, mulla ei oikein ole intoa neulomiseen, askartelu enempi kiinnostaa, ai niin neuloinhan minä ransun talvipukuun jatkoa, mikä oli muutenkin neulottu puku.Nyt on ollut mahtavaa hiihdellä hangilla auringon paisteessa, ja kuunnella talitiaisen melkein titityytä.t.sanosekukkasin blogista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on ihan kiva haastejuttu... askarrellakin voi ja esittelee ne siten vaikka blogissa.

      Poista
  5. Hei Tuta,saas nähdä pystynkö ,virkkaaminen ei taida onnistua, mut jos kutomalla, langat vaan on kovin ohuita minun käyttöön:)

    VastaaPoista
  6. Kiitos vinkeistä, tällaiset haasteet ovat kivoja! Kivat tiskirätit.

    VastaaPoista
  7. Ihanan värikkäitä rättejä.
    Mukavaa viikonloppua Sinulle! 💕

    VastaaPoista
  8. Onpa kauniit ja kätevät keittiörätit!
    Mahtavaa käyttöä jämälangoille.
    Ihanaa helmikuista viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
  9. Ihana idea saada käyttöön vanhat langat. Minulla olisi lankoja, mutta ne ovat mohairia ja jotain sellaista, joka ei ehkä sovi tiskirätiksi. Mitähän niistä voisi tehdä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo minunkin langat, olivat laatikossa lojuneet jo vuosia, ihan tyhjän panttina. Mohairlanka on ihanan pehmeää, niistä voisi tikutella vaikka ranteenlämmittimet.

      Poista
  10. Kiitos kommentistasi, eilenkin hiihtelin pitkin peltoja, niin monessa kohtaa jo purot solisi ja ihan kuin olisi rentukan alkujakin ollut jo,lintujen laulua aamuisin, keskustassa kuka asuu, niin jää vaille tätä maaseudun ihanuutta, hankiisia ja kevään tuoksua, joitakin vuosia asuimme turun keskustassa, mutta täällä maaalla on ihana asua, vaikka turkua tämäkin seutu on.Nuo kuvani ovat menneiltä vuosilta, olen lähdös reissuun pohjoiseen, niin siellä sitä lunta on.Sori tuli niin pitkä tästä...aurinkoista sunnuntaita toivottelen vielä!

    VastaaPoista
  11. Kiva idea!
    Tein kanssa kerran tiskirättejä jämälangoista. Mukavaa nopsaa puuhaa!
    Kauniita tiskirättejä olet neulonut!
    Mukavaa sunnuntaita! <3

    VastaaPoista
  12. Kiva idea tuo!
    Olen saanut joskus noita tiskirättejä.
    Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
  13. Mukava haaste. Tiskirätinkuivaus teline oli jännä .Mutta mitkä ovat kaksi joutsenta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä haasteet on kivoja... nuo joutsenet ovat soppakauhoja, Wish-verkkokaupasta tilasin ne.

      Poista
    2. Tosi ihania kiitos sinulle vastauksesta.

      Poista
  14. Mulla on lankoja ja vaatteita jemmattuna vaikka kuinka ja ne odottavat, että olisi aikaa tehdä niistä jotain. Päivät menee sellasta vauhtia, että ei meinaa keritä tehdä mitään näin iltasin. Viikonloputkin hurahtaa mahotonta vauhtia. Mutta onneksi ne vaatteet ja langat ei karkaa mihinkään. Sopivaa hetkeä siellä odottavat :)

    VastaaPoista
  15. ..ihania juttuja:))
    raskiiko noihin pyyhkiä.pöytää.
    ja nuo joutsenkauhat,niin sulosia:)))
    ...jospa minäkin kekkaisin jottain,pitääkö se olla keittiöön?
    Leppoisaa viikkoa!Tuta-ystäväni:)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihastuin noihin joutsenkauhoihin, että oli ihan pakko tilata. Siinä nöpöttävät ihan silmän ilona vain, kun en raaski käyttää. Liisa-ystäväin, tule mukaan vaan, tähän kivaan haasteeseen. Ei tarvii olla keittiöön, idea on se, että käytät jotain.. jo hamstrattua.

      Poista
  16. Ihania tiskipöydän kaunistuksia sinulla! Kauniit kuvat!

    VastaaPoista
  17. Kauniita kuvia ja hieno asia on viitsiä virkata puuvilla/bambulangat tiskiliinoiksi/räteiksi. Lankoja on kyllä yllin kyllin hamstrattuna, mutta tuhottoman hitaasti ne sieltä hupenevat. Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  18. Hienoja rättejä. Raaskiiko niitä käyttääkään. Hieno rättipidike ja saa piiloon rätin. Hyvä tuollainen haaste, mutta en nyt jaksa ottaa yhtään lisää stressiä. Mukavaa viikkoa :)

    VastaaPoista
  19. Kiitokset teille kaikille... ihanista kommenteista, rakkaudella Tuta <3

    VastaaPoista
  20. Kiva, että olet innostunut haasteestamme! Itsekin olen saanut monta hamstrattua kangaspalaa ja kerää käytettyä. Ihanan värisiä keittiörättejä olet saanut valmiiksi.

    VastaaPoista

Se mitä näet ja miten näet ei johdu pelkästään näkökyvystäsi, vaan hyvin paljon myös sydämestäsi, sillä silmien juuret ovat sydämessä. Marleena Ansio