sunnuntai 5. tammikuuta 2020

Kevättä kohti!


Meillä joulunaika päättyy melkein aina uuteen vuoteen. Menneenä torstaina kaikki joulukoristeet palautuivat takaisin joululaatikoihin ja sitä kautta varastoon.

Näillä mennään kevättä kohti.💗
olohuone.jpg


Välipäivien alennusmyynneissä on tullut kierreltyä. Alerekit olivat täynnä vaatteita ja kaiken maailman muotijuttuja, hui, hui.😇 Yhden nätin tunikan löysin Indiskasta, siinä on mustalla pohjalla suuria punaisia kukkia ja näytti sopivan hyvin mun vartalolle. Siellä on paljon ihania asuja ja juttuja, tykkään käydä Indiskassa. Haloselta tarttui vielä nilkkurit mukaan ja sisustusliikkeestä muutamia jouluisia koristeita, ensijouluksi. Tämän jälkeen olinkin jo valmis lähtemään kotiin, hyvinkin tyytyväisenä.💓

Se on tiutiu vuosi nyt...😘


Tällä viikolla on keltainen valoilmiö näyttäytynyt sinisellä taivaalla, vihdoin ja viimein.  
Valoa kaikkien päivään.💓
-Tuta-

16 kommenttia:

  1. Meillä kuusi ja koristeet lähtevät Loppiaisena ja joskus menee sen ylikin :) Sitten on todellakin aika tyhjän näköistä. Kuusi tekee paljon. Indiskassa on välillä kaikkea kivaa :) Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Kaunista ,Valoisaa,ja niin Suloisen ihana ,Sinun kevään/valon odottelu sisustus!
    Niin ,siitä lähtien kun löysin Sinun blogisi."Askartelua Elämänmakua",kun minun ajatukseni harhailee jossain polun -reunalla ja tuntuu että enoikein saa otetta kyseiseen vuoden aikaan tai löydä sitä "fiilistä",Katselen Sinun ihania tarinoitasi Tuta-ystäväin!..jo selaan eri vuosilta samaa ajan jaksoa,..niin sieltä saan valon ja ilon -kipinän..itse puhallan siihen tulen:)) Kiitos!!
    Auinko tekee puiden lomasta hangelle muutmia valonviiruja....,pakkasta -13 ihana talvinen ilma.,,,mutta niin pääkallokeli tiet/pyörätiet luistinratoina,hiukkasen satoi ohutta lunta,joka tekee "surmanloukkuja ",noista kulkuväylistä,nastakengät vain pieni hiaste,potkuri on oltava tukena ,muuten kkäy köpelösti;).,,,,
    Mutta nyt tälläinen säätiedote,,,,huomenna tais jo olla nollassa;))
    Oikein valoisaa ja iloa Sinun päiviisi!!!
    Kiittäen JA ,Lämpimin Halauksin Liisa!

    VastaaPoista
  3. Meillä on vielä joulukoristelut suurimmaksi osaksi jäljellä. Otan ne tässä loppiaisen jälkeen kaikki sitten loputkin pois. Yhdessä konkurssi myynnissä on tullut käytyä useamman kerran ostamassa kaikkea. Siitä kerron sitten myöhemmin blogissani. Ja alessa on muutenkin tullut vähän jotain ostettua muttei kuitenkaan vielä vaatteita. Meilläkin aurinko paistoi ihanasti eilen kun käytiin mökillä. Kevättä kohti mennään.

    VastaaPoista
  4. Rauhoittavia värejä kotonasi.

    Tänään se paistoikin lämpimästi, kun haravoin pihalla, niin ajattelin että ei tää ole totta, haravoida kuin kevät auringossa, tuuli kun oli tuonut lehtiä rapuille asti,eilen kävin kuvaamassa nautelankoskea, aika hienot kuohut siellä, kuin keväällä jolloin myös isot kuohut, suosittelen siellä joskus kesällä käymään,se on lähellä tampereentietä liedon puolella.Sieltä nuo syyskuvat ja eilisen kuvat blogissa.

    VastaaPoista
  5. Ihana valoilmiö näkyy meilläkin ja eilen tuli pikkuisen lunta ja pakkasta. Loppiaisen jälkeen aion poistaa jouluverhot ja muut koristeet kuten kuusen. Kevät saa tulla! Tai oikeastaan talvikelit ensin, mutta se lisääntyvä valo ilahduttaa erityisesti.

    VastaaPoista
  6. Kyllä se aurinko saa ihmeitä aikaan. Hyvää vuotta 2020 sinulle.

    VastaaPoista
  7. Samaa täälläkin. Joulu paketoitu pois ja kevättä odottelen itsekin jo kovasti.
    Kauniita kuvia kodistanne.
    Leppoisaa loppiaista!

    VastaaPoista
  8. Ai teillä vaan meni ne joulukoristeet sinne laatikkoon...erikoista. Meillä ei näytä menevän millään ;)
    Vaatekauppoja en oo kierrelly aikoihin.
    Nyt oiskin varmaan joulujuttuja alessa.
    Tiutiu on kiva oivallus ;)

    VastaaPoista
  9. Valoisuus lisääntyy päivä päivältä, kohti kevättä mennään. Joulukoristeet saa kyllä jo lähteä. Tunnelmallista loppiaisaikaa sinulle♥

    VastaaPoista
  10. Minä poistin kuusen heti joulun jälkeen. Tiputti niin paljon neulasia. Valoja vielä on jäljellä joulusta. Muutoin on joulu poissa. On niin mukavaa, kun aurinko on pilkistänyt ja valo lisääntyy. Minä en ole lainkaan käynyt alennusmyynneissä. Mukavaa alkanutta vuotta 2020 :)

    VastaaPoista
  11. Juu onhan se keltainen ilmiö näkynyt täälläkin, mutta nyt on niin kova usva, ettei eteensä kunnolla näe..:)

    VastaaPoista
  12. :) Mulla on yksi ystäväinen, joka viestitti heti joulun jälkeen, että onpa avaraa kun on poistanut kaikki joulukoristeet kuusineen. Hän tekee näin joka vuosi. Mä sen sijaan lisäsin vähän punaista joulun jälkeen... :D
    Mutta Nuuttina sitten lähtee, pikkuhiljaa...

    VastaaPoista
  13. Alennusmyynneissä on tullut kierreltyä myös. Eikä ole ihan tyhjin käsin kotiin tarvinnut tulla ;) Hyvää uutta vuotta sinulle!

    VastaaPoista
  14. Kauniisti koristeltu talvikoti.

    VastaaPoista
  15. Kaunis koti❤ Onnea ja iloa uudelle vuodelle💚💚

    VastaaPoista

Se mitä näet ja miten näet ei johdu pelkästään näkökyvystäsi, vaan hyvin paljon myös sydämestäsi, sillä silmien juuret ovat sydämessä. Marleena Ansio