tiistai 23. maaliskuuta 2010

Marsipaanilla päällystettyjä pikkuleipiä






230g voita
230g sokeria
1 muna
0,5tl leivinjauhetta
2tl vaniljasokeria
340g vehnäjauhoja

Koristeluun:
marsipaania
vaaleaa siirappia


Sekoita huoneenlämpöinen voi ja sokeri keskenään, lisää muna hyvin vatkaten joukkoon.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja vaivaa taikina tasaiseksi.
Laita taikina lepäämään hetkeksi jääkaappiin. ( Kaulitseminen on helpompaa kun taikina on kylmä)
Kauli taikina noin 3-5ml paksuiseksi levyksi ja ota muotilla pikkuleipiä, käytä vehnäjauhoja ohuelti taikinan alla niin pikkuleivät  on helpompi siirrellä  pellille.
Paista pikkuleivät 180 asteisessa uunissa keskitasolla noin 8-10 min.

Sivele pikkuleivät ohuelti vaalealla siirapilla (toimii "liimana") ja aseta marsipaanikuvio päälle.

(resepti otettu 101 ideer lehdestä)

Leppoisaa kuluvaa viikkoa sinulle!
-tuta-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Se mitä näet ja miten näet ei johdu pelkästään näkökyvystäsi, vaan hyvin paljon myös sydämestäsi, sillä silmien juuret ovat sydämessä. Marleena Ansio

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...