tiistai 6. heinäkuuta 2010

Appelsiinikakku

Kahvipöytien herkku!
kahvikakku.jpg


125 g voita tai margariinia

2 1/2 dl sokeria

3 munaa

1 appelsiinin raastettu kuori

2 1/2 vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

1/2 dl vastapuristettua appelsiinimehua

Vuoka:1 1/4 litraa

Paistaminen: 175 asteessa n. 50 minuuttia



Vatkaa voi ja sokeri kuohkeaksi. Lisää munat yksitellen ja vatkaa vielä vähän aikaa. Mausta appelsiininkuorilla. Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja yhdistä seos taikinaan, samoin myös appelsiinimehu. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan. Paista uunin keskitasolla. Kumoa kakku vuoasta ja anna jäähtyä.
-tuta-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Se mitä näet ja miten näet ei johdu pelkästään näkökyvystäsi, vaan hyvin paljon myös sydämestäsi, sillä silmien juuret ovat sydämessä. Marleena Ansio